Pannelugg og gyllent løv

_MG_9441Her står Elsa i sin finaste yogapositur og ser på den gylne bjørka som står utenfor leiligheten._MG_9473_MG_9513Ho blir heilt lyrisk no når det er så mykje fargar og lys ute, og kvar gong me tek henne opp av vogna hyler ho av glede._MG_9541Eg har klippa pannelugg! Kvar haust drømmer eg om ein tung pannelugg under lua, men orkar ikkje ha sovesveis om morgonen. Men i år hadde eg uansett ein liten ammelugg, så då kunne eg like greit kjøre på med den luggen eg alltid har hatt lyst på. Eg hadde jo ein ganske massiv lugg for lenge, lenge sidan. Då i blond versjon. Eg fekk så mange kompliment for den sveisen, sjølv om etsa bort skallen min kvar sjette veke. Glad eg er ute av den loopen._MG_9558_MG_9591Elsa derimot er like skalleper som vanlig, men to små tenner dukka opp for eit par veker sidan.