Du dør ikke

_MG_7888I morgon er det sleppfest for den nye boka til Linn Strømsborg. Eg skal lese, Rune F. Hjemås skal lese og Johan Harstad skal lese. Dei samme som leste på slippfesten for den forrige boka til Linn i 2013. Det var første gong eg framførte egen tekst for andre og eg var så nervøs. Eit par timar før festen sprang eg alt eg kunne på tredemølle for å rettferdiggjere den høge pulsen. Heile den vinteren var prega av høg puls, stress og panikkangst(ikkje på grunn av sleppfesten til Linn, hehe). Eg skulle nesten ønske det var denne boka som kom då, så kunne eg delt den høge pulsen med Eva i boka.I går tidleg høyrte eg intervjuet med Linn i Salongen. Det fekk meg i godt humør heile morgonen, med dinosaurmannen og latteren til Linn i øyrene. Det er så fint det Linn seier om at denne boka er til alle som har opplevd angst og til alle som kjem til å oppleve det. Og at Linn skriv på ein måte som får ein til å føle seg mindre åleine.Eg gledar meg sånn til i morgon! Denne gongen er eg ikkje stressa. Og om eg blir det kan eg minne meg sjølv på at eg dør ikkje.